31 d’octubre de 2020 31/10/20

Gandia, entre les 30 ciutats que millor paga als autònoms

Gandia, entre les 30 ciutats que millor paga als autònoms - (foto 1)
  • El temps de pagament en el qual es troba l'Ajuntament de la capital de la Safor és de 21 dies, una mitjana 5 vegades menor que la resta

MÉS FOTOS
Gandia, entre les 30 ciutats que millor paga als autònoms - (foto 2)

L'Ajuntament de Gandia ha rebut una bona notícia per part de l'Associació de Treballadors Autònoms, que constata el bon funcionament econòmic del consistori.

El que reflecteixen les dades és que Gandia s'instal·la entre els 30 millors municipis a l'hora de fer front als pagaments dels autònoms. Cosa que és el mateix, hi ha 70 ciutats espanyoles més que registren pitjor mitjana quant a temps per a pagar als autònoms.

Gandia executa els pagaments en uns terminis de 21 dies, la qual cosa suposa una mitjana de temps cinc vegades menor que la resta.

Aquesta constatació ha sigut motiu d'orgull per al regidor d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, que ha comparegut públicament per a detallar cadascun de les dades i deixar clar que “l'Ajuntament paga als seus proveïdors en uns terminis de temps per davall dels que exigeix la llei”.

Els bons guarismes econòmics del consistori respecte a proveïdors i autònoms, han fet que Gregori reflectisca una comparació quant a la situació que es va trobar el govern actual en entrar a l'administració: “Abans es tardaven al voltant de 400 dies a pagar i hui dia hem disminuït aquest període de temps notablement, ja que paguem en tan sols 21 dies als nostres proveïdors i autònoms”, tal com certifica l'Associació de Treballadors Autònoms.

Pujar