18 de gener de 2021 18/1/21

Gandia i Eivissa ja estan connectades per barco

Gandia i Eivissa ja estan connectades per barco - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia i Eivissa ja estan connectades per barco - (foto 2)

  Era una reivindicació quasi històrica i un dels compromisos del nou equip de govern de la ciutat ducal, i és que ja es pot dir que Gandia ja té connexió directa amb Eivissa. D'esta manera, no solament des de València, Dénia o Alacant, sinó que també des de la capital de La Safor, es podrà posar rumb a la tan popular illa.

  Dos hores serà el que costarà unir la costa valenciana amb la balear mitjançant esta nova ruta, i operadores com Transmediterránea ja s'han posat a la feina. En el primer viatge inaugural van ser cent les persones que van realitzar el trajecte, donant així resposta a la creixent demanda de connexió amb les Illes Balears. El buc 'Almudaina Dos' de la citada companyia té capacitat per a 714 passatgers i per a albergar uns 140 vehicles i els preus d'eixida parteixen des d'un mínim de 40 euros.

  Una de les veus polítiques més autoritzades de la ciutat, el Tinent Alcalde José Manuel Prieto Part (PSPV-PSOE) va assegurar que aquesta setmana Gandia "ha escrit una de les seues millors pàgines en la història". El mandatari local va destacar els grans beneficis econòmics que la nova línia aportarà a la ciutat. Cal destacar que la línia estarà operativa durant la Setmana Santa i reprendrà la seua activitat el pròxim estiu, esperant una assistència massiva de turistes.

  Pujar