30 de maig de 2020 30/5/20

Gandia destina 110.000 euros per ajudar els més necessitats durant la crisi del coronavirus

Gandia destina 110.000 euros per ajudar els més necessitats durant la crisi del coronavirus - (foto 1)
  • L'Ajuntament impulsa decrets a través dels quals 389 persones podran satisfer les seues necessitats bàsiques després de la concessió d'ajudes d'emergència social extraordinàries

Durant la jornada d'ahir i de hui, l'Ajuntament de Gandia ha impulsat diversos decrets per ajudar les persones més desfavorides a superar les dificultats econòmiques derivades de la crisi del coronavirus.

En aquest difícil context, els decrets adopten mesures de caràcter urgent dirigides a assegurar la protecció de les persones especialment vulnerables que des del passat 14 de març han sol·licitat aquest tipus d'ajudes.

En total, s'ha concedit una quantitat de 110.036,75 € que beneficiarà 389 persones, que consisteix en una renda d'emergència propera als 300 euros de mitjana. Totes aquestes tramitacions suposen pràcticament duplicar el nombre d'ajudes que es realitzen en un mes normal.

A aquests ajuts cal afegir dos més que s'han concedit de pobresa energètica que evitaran que sengles famílies de la ciutat es queden sense llum per no poder fer front a les factures.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar