elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia comptarà per tercer any consecutiu amb el servei de motos elèctriques compartides d'Acciona

Gandia comptarà per tercer any consecutiu amb el servei de motos elèctriques compartides d'Acciona
  • L'empresa ofereix a Gandia el seu servei de motosharing, amb una flota de 180 motos elèctriques que podran ser utilitzades les 24 hores del dia

  • El servei estarà disponible durant els mesos d'estiu per donar cobertura a la major demanda de mobilitat generada per l'increment de la població que té lloc durant la temporada alta

MÉS FOTOS
Gandia comptarà per tercer any consecutiu amb el servei de motos elèctriques compartides d'Acciona - (foto 2)

Acciona ofereix des d'aquesta setmana a Gandia el seu servei de 'motosharing', amb una flota de 180 motos elèctriques d'ús compartit les 24 hores del dia. Aquesta iniciativa consolida la bona acollida que va tenir l'experiència de les temporades estiuenca de 2019 i 2020.
El servei s'ha presentat hui en una roda de premsa celebrada al Moll dels Borja en què ha participat el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, que ha estat acompanyat per Jorge Conde, director d'expansió del servei de mobilitat d'Acciona.

Vicent Mascarell ha agraït Acciona la seua aposta per Gandia, ja que "ens aporta aquest servei que ens és útil per millorar la connexió Gandia-platja amb un servei sostenible, equilibrat i diferent. Aquest tipus de mobilitat és el futur, ja s'ha consolidat a les ciutats més grans d'Europa i en algunes de les capitals de província més importants d'Espanya. En aquest sentit, que s'estiga prestant aquest servei a Gandia dóna una idea de la rellevància que Gandia ja té com a destinació turística de referència. Ara tenim una excusa més per vindre a Gandia i moure'ns per la nostra ciutat d'una manera senzilla, econòmica i sostenible".

Finalment, Mascarell ha informat que les persones que es donen d'alta en el servei, poden acudir a les tourist Info de la platja on se'ls farà entrega d'un obsequi.

Per la seua banda, Juanjo Conde, gerent de desenvolupament d'Acciona Mobility, ha assenyalat en la seua intervenció que "estar en llocs com Gandia per a nosaltres és un orgull i fer-ho per tercer any consecutiu encara més" i ha afegit que "sectors com el turisme i la mobilitat hem estat molt afectats per la pandèmia, però hem de seguir treballant per recuperar i implantar la normalitat de serveis com el que hui presentem. Serveis que són 100% sostenibles, que estan al servei del ciutadà, i que esperem que siguen copiats per altres municipis seguint l'exemple de Gandia".

Conde també va voler destacar en la seua intervenció que Acciona ha implantat un protocol d'higienització diària de les motos, desenvolupat d'acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. La flota està equipada amb tovalloletes per a la neteja de zones de contacte com el manillar, 'ret' un sol ús per al casc i un gel hidroalcohòlic que s'aplicarà a les mans abans i després de l'ús del servei. A més, l'APP inclou recomanacions d'autoprotecció i higiene, i es realitzaran campanyes informatives per al seu bon ús.

Acciona mobility

Els usuaris que estiguen interessats a utilitzar el servei ha de descarregar l'APP (ACCIONA motosharing mobilitat) disponible a IOS i Android. El servei compta amb un Centre d'Atenció a l'Usuari 24 hores i telèfon gratuït per resoldre dubtes o possibles incidències.
Les 180 motos disponibles en Gandia tenen unes prestacions equivalents a 125 cc i, a més, compten amb diferents maneres de conducció que s'adapten tant a vies urbanes com la de vies ràpides, ja que arriben als 100 km / h.

Pujar