elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia combat al mosquit tigre a la platja i aconsella als seus veïns

Gandia combat al mosquit tigre a la platja i aconsella als seus veïns
  • El consistori intensifica durant el mes de juny el dispositiu per a acabar amb els mosquits en les zones de la platja

MÉS FOTOS
Gandia combat al mosquit tigre a la platja i aconsella als seus veïns - (foto 2)

Mitjançant CTL Sanitat Ambiental i el Departament de Sanitat i Polítiques Saludables, l'Ajuntament de Gandia s'ha posat a la feina per a lluitar contra el mosquit i el mosquit tigre en les zones de la platja amb un dispositiu especial de reforç que romandrà durant tot el mes de juny.

Les zones concretes on més recalcament faran aquests treballs són les de Kentucky, jardins i les àrees de la Universitat.

Per a lluitar contra aquestes plagues, s'utilitzaran equips de polvorització de gran potència que focalitzen el tractament en la vegetació.

De la mateixa manera, també s'ha implementat un reforç en el tractament contra larves en el clavegueram públic de la ciutat, així com en els punts de cria del mosquit tigre en l'àmbit públic.

Més enllà dels espais públics, l'Ajuntament de Gandia ha instat a la col·laboració i participació ciutadana pel fet que l'empresa no pot actuar a les seues cases o recintes privats. També els aconsellen estar atents a determinades zones més sensibles als mosquits com les piscines, una cosa molt recurrent en aquesta època de l'any.

Pujar