elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia assisteix a la fira de turisme TTG Travel Experience de Rimini

Gandia assisteix a la fira de turisme TTG Travel Experience de Rimini
  • La Fira se celebra del 9 a l'11 d'octubre a Itàlia i Gandia acudeix juntament amb el Patronat Provincial València Turisme i la ciutat de València

Gandia es troba immersa en la campanya d'assistència a diverses fires internacionals de Turisme per incrementar l'arribada de turistes estrangers durant tot l'any. En aquesta ocasió, la ciutat Ducal està representada a la Fira de turisme TTG Travel Experience de Rimini, Itàlia, que se celebra del 9 a l'11 d'octubre.

Durant la fira, el departament de Turisme ha mantingut reunions amb diverses agències de viatges italianes especialitzades tant en turisme de vacances i cultural, promocionant així la seua platja, la seua gastronomia i el Territori Borja.

També s'han mantingut trobades amb la xarxa de cicloturisme més important d'Itàlia i una agència especialitzada en turisme idiomàtic i en llargues estades per a estudiants.

A més, donada la proximitat amb la ciutat "agermanada" de Fano, una delegació de la mateixa s'ha desplaçat fins a Rimini per reunir-se amb el departament de Turisme. La delegació va estar composta per Mauro Tallevi, impulsor de l'agermanament; Massimiliano Barbadoro, president de Amici Senza Frontiere; i Adolfo Cucioli, propietari de l'agència de viatges TuquiTour, qui ja està preparant un viatge de ciutadans de Fano a la nostra ciutat per a les pròximes Falles.

La fira, destinada en exclusiva a professionals del sector turístic italià compta amb més de 2.400 expositors en una superfície de 70.000m2. En aquesta edició s'espera que la visiten més de 50.000 assistents en 3 dies.

Després de la Fira d'Utrecht en què Gandia va estar present al setembre, i l'actual Fira de Rimini, Gandia continuarà la seua promoció a la Mostra de Turisme de València, a Cocentaina, Londres, Barcelona i Valladolid, abans de final d'any.

Pujar