elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia apostarà aquesta legislatura pels esdeveniments esportius amb la marca "Gandia Sports"

Gandia apostarà aquesta legislatura pels esdeveniments esportius amb la marca "Gandia Sports"
  • La intenció és homogeneïtzar el funcionament de tots els esdeveniments esportius que es realitzen amb la finalitat de potenciar l'arribada del turisme esportiu durant tot l'any

MÉS FOTOS
Gandia apostarà aquesta legislatura pels esdeveniments esportius amb la marca "Gandia Sports" - (foto 2)
Gandia apostarà aquesta legislatura pels esdeveniments esportius amb la marca "Gandia Sports" - (foto 3)
Gandia apostarà aquesta legislatura pels esdeveniments esportius amb la marca "Gandia Sports" - (foto 4)

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant i el regidor responsable de Turisme, Vicent Mascarell, han presentat aquest matí la marca que exercirà de paraigües de la promoció esportiva de la ciutat, "Gandia Sports".

Tal com ha recordat la regidora, la passada legislatura es va estar treballant per posicionar la ciutat com una destinació vinculada a la pràctica esportiva mitjançant la participació en Fires Turístiques i la posada en marxa d'esdeveniments esportius. "Per clima, instal·lacions, localització i potencial dels clubs de la ciutat, creiem que Gandia pot albergar esdeveniments esportius durant tot l'any" "Ara fem un pas més enllà, vinculem la marca a l'esport i creem roba esportiva alhora que treballarem de forma homologada a l'hora d'organitzar tots els esdeveniments esportius que es realitzen" va explicar Lydia Morant.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha afirmat que durant aquesta legislatura l'esport serà part fonamental de l'aposta turística. "Volem convertir l'esport en una excusa més perquè la gent ens visite. L'entenem com un complement d'oci" "Aquesta legislatura ha de ser la de l'esport i el sumarem al turisme perquè a més genera salut. Per a això millorarem les instal·lacions esportives i el nostre compromís està amb aquestes millores i amb la posada en marxa de noves instal·lacions".

Pujar