12 de juliol de 2020 12/7/20

Gandia amplia el programa d'activitats de Salut i Benestar d'hivern

Gandia amplia el programa d'activitats de Salut i Benestar d'hivern - (foto 1)
  • De gener a març, el departament de Salut i Polítiques Saludables ha organitzat més de 30 xerrades, tallers, presentacions de llibres i conferències on s'abordaran diverses problemàtiques relacionades amb la Salut

MÉS FOTOS
Gandia amplia el programa d'activitats de Salut i Benestar d'hivern - (foto 2)
Gandia amplia el programa d'activitats de Salut i Benestar d'hivern - (foto 3)

Liduvina Gil, responsable del departament de Salut i Polítiques Saludables, ha presentat aquest matí en roda de premsa les activitats organitzades per al primer trimestre d'aquest any per part del seu departament sota el títol "Salut i benestar a l'hivern" que s'inicien el 17 de gener i que finalitzaran el 13 de març.

La regidora ha destacat que aquest trimestre al Grau s'incorpora com a seu de les activitats programades i que el seu departament preveu estendre a la barriada de Mareyns diverses iniciatives per al cicle de primavera.
"La nostra intenció amb aquesta ampliació és facilitar l'accés a totes aquestes activitats a qualsevol ciutadà independentment d'on visca. Es tracta d'un programa extens que pretén millorar la qualitat de vida dels gandians".

El cicle inclou xerrades, tallers, presentacions de llibres i conferències sobre diversos aspectes relacionats amb la salut i que van dirigits a tots els públics, des d'alumnes de primer de Primària a persones adultes.
Totes les activitats estaran dirigides o impartides per especialistes en diverses matèries

L'edil ha destacat la incorporació d'un taller nou sota el títol "Google Home per a gent gran" que tindrà lloc el 31 de gener al Centre Municipal de Convivència per a la gent gran de Roís de Corella.

Pujar