elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acull la València Basket Cup del 14 al 16 d’abril

Gandia acull la València Basket Cup del 14 al 16 d’abril - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia acull la València Basket Cup del 14 al 16 d’abril - (foto 2)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant; Javier Gil, vicepresident del Units pel Bàsquet Gandia; i Javier Porcar, director esportiu de la València Basket Cup, han presentat aquest matí el Torneig Internacional de Bàsquet del València Basket que es desenvoluparà en la nostra ciutat del 14 al 16 d'abril en els pavellons municipals de Gandia i del Raval-Benipeixcar on participaran prop d'1.000 jugadors de diverses categories procedents de tot Espanya.

  Lydia Morant ha qualificat el torneig com "una nova oportunitat per a generar repercussió econòmica i turística en la ciutat. Estem molt contents per les xifres de participació, ja que són prop d'1.000 jugadors de 44 equips que vindran acompanyats per altres 500 persones. Moltes d'elles es quedaran en la nostra ciutat i esperem que visiten la nostra ciutat i la platja i acaben convertint-se en visitants habituals de la nostra ciutat. Esperem que el torneig es consolide i paral·lelament, hem organitzat activitats per als acompanyants dels jugadors per a oferir-los oci esportiu".

  Javier Porcar, ha agraït a Units pel Bàsquet i a l'Ajuntament de Gandia la col·laboració per a albergar la segona edició del torneig. "Gandia reuneix les condicions necessàries per a una competició com aquesta. D'una banda tenim unes instal·lacions esportives que s'adapten a les nostres necessitats i per un altre instal·lacions hoteleres i un lloc per a gaudir" i afegia que "no solament hi haurà partits, hi tindrem activitats en paral·lel, la festa del torneig, un concurs d'habilitats i mats, la desfilada inaugural del torneig a més d'altres iniciatives".

  "Serà una festa del bàsquet a nivell estatal. Vull agrair a l'Ajuntament que ens haja facilitat tot el que necessitàvem per a organitzar el torneig. La competició d'aquest cap de setmana és fruit de de l'acord de col·laboració que signem fa dos anys amb el València Basket i seguirem col·laborant perquè aquest esport arribe cada vegada a més gent", ha conclòs Gil.

  Pujar