10 de desembre de 2019 10/12/19

Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional

Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 1)
  • Diana Morant: "La vostra generositat ha aportat una normalitat i estabilitat social decisiva perquè Gandia siga un municipi reconegut per la seua qualitat de vida"

  • Carlos Julio San Román: "Estem orgullosos de servir a aquesta ciutat i els gandians han d'estar tranquils i sentir-se orgullosos dels que vetllem per mantenir la seguretat des de fa més de mig segle"

MÉS FOTOS
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 2)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 3)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 4)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 5)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 6)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 7)
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional - (foto 8)

Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional. Un acte on han participat el comissari del Cos Nacional de Policia, cap local de Gandia, Carlos Julio San Román; el Magistrat-Jutge Degà dels Jutjats de Gandia, Juan Antonio Navarro; Comandaments i efectius dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, i de la Policia Local de Gandia; així com una àmplia representació del govern municipal encapçalada per l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

Durant l'acte, l'alcaldessa de Gandia ha volgut fer valdre que "hui és el dia de les persones que anteposen la seguretat i la integritat dels altres, a la seua pròpia. Aprofite l'oportunitat per a agrair-vos de tot cor el treball incansable i desinteressat que desenvolupeu diàriament per la ciutat de Gandia. Un treball que permet que puguem gaudir d'una protecció i una seguretat de primer ordre, tal com ho demostren les estadístiques que ens situen com un dels municipis més segurs de tot Espanya" i ha afegit que "Hem de tenir present que la seguretat en les zones turístiques i comercials és determinant per a la nostra competitivitat i creixement com a destinació, enfront d'altres zones emergents que no són capaços d'aportar aquest element diferenciador".

Diana Morant ha qualificat de "element clau" la coordinació entre els diferents cossos i forces de seguretat de l'Estat, a l'hora d'aconseguir que els visitants i residents a la ciutat "se senten entre nosaltres com a casa i vulguen repetir any rere any generant riquesa a Gandia".

La màxima autoritat municipal ha recordat que aquest any es compleix el 30 aniversari de l'actual Comissaria de la Policia Nacional a la nostra ciutat i els 40 anys de la incorporació de la dona al Cos Nacional de Policia i ha tingut paraules per a les 30 agents que hui dia formen part de la Policia Nacional en el nostre municipi. "Us demane que doneu la màxima visibilitat a les dones que treballen a la Policia Nacional. Desitgem que moltes xiquetes les vegen i aspiren a ser com elles, que siguen el seu model i somien amb integrar-se en un futur a la Policia Nacional".

Finalment, Morant ha aprofitat l'ocasió per a felicitar a tots els agents que hui han rebut una condecoració policial i agrair en nom de l'Ajuntament de Gandia, a tots els comandaments i membres de la Policia Nacional. "La vostra generositat ha permés neutralitzar moltes amenaces i molts actes delictius a la nostra ciutat, i ha aportat una normalitat i estabilitat social decisiva perquè Gandia siga un municipi reconegut per la seua qualitat de vida, les seues llibertats i el seu desenvolupament econòmic".

Per la seua banda, Carlos Julio San Román, va recordar en primer lloc les diverses commemoracions que la Policia Local està celebrant durant aquest any i va destacar el descens de la criminalitat durant els últims quatre anys a Gandia, així com diverses actuacions policials que s'han desenvolupat durant aquest passat any. "Com policies tenim l'exigència i el deure de protegir sobretot, als més vulnerables. Estem orgullosos de servir a aquesta ciutat i els gandians han d'estar tranquils i sentir-se orgullosos dels que vetllem per mantindre la seguretat des de fa més de mig segle".

ocultar
Gandia ha acollit hui l'acte institucional del Dia de la Policia Nacional
Pujar