5 de juliol de 2020 5/7/20

Gandia acollirà el pròxim 6 d'octubre la Cursa de les Empreses de la Safor

Gandia acollirà el pròxim 6 d'octubre la Cursa de les Empreses de la Safor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia acollirà el pròxim 6 d'octubre la Cursa de les Empreses de la Safor - (foto 2)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant; acompanyada pel president de FAES, Miguel Todolí; i Lidia Balada, representant del Club Ateltisme Safor Teika, han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició de la Cursa de les Empreses de la Safor que tindrà lloc el pròxim 6 d'octubre a partir de les 9.30 hores.

  Tal com ha explicat la regidora, la prova constarà de 6 quilòmetres que recorrerà el Centre Històric i el barri de Corea amb exida i arribada a la plaça del Jardinet i contempla diferents modalitats. "Vull agrair la iniciativa del CA Safor Teika com a organitzadora de la prova i la implicació de FAES en aquesta primera edició" "Des d'ací convidem a tota la ciutadania, empresaris i treballadors perquè participen en una nova mostra del foment de l'esport que repercuteix en la salut de les persones" va declarar Lydia Morant.

  Per la seua banda, Lidia Balada ha explicat que s'esperen prop de 1.000 participants i que la participació pot fer de manera individual i per equips amb 2, 3 o 4 integrants en categoria femenina, masculina o mixta. Fins al pròxim 26 de setembre les inscripcions té un preu de 6 € i des d'aquest dia fins al 2 d'octubre el preu serà de 8 € per persona.

  Finalment, Miguel Todolí va qualificar la prova de "molt important" per al sector empresarial de la comarca i va voler destacar el patrocini d'ESIC Business & Marketing School.
  "Hui dia les maneres de fer negoci i les formes de treballar han canviat molt pel que aquest tipus de proves ens permeten conéixer a altres empresaris i treballadors".

  Pujar