26 de maig de 2020 26/5/20

I Fira del Tatuatge i l’Estètica de Gandia

I Fira del Tatuatge i l’Estètica de Gandia - (foto 1)
  • Del 6 al 8 de març, Fira Mercat Gandia acull 14 establiments professionals i clíniques de l’art i tècnica de tatuatges, pírcings, micro-pigmentació, manicura, maquillatge i estètica..

MÉS FOTOS
I Fira del Tatuatge i l’Estètica de Gandia - (foto 2)

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat aquest matí la I Fira Estètica i Tattoo, la sisena de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia. Del 6 al 8 de març, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21.30 h. Diumenge, d’11 a 14 h).

“Hem sigut capaços de cobrir quasi tots els aspectes que guarden relació amb l’estètica i el tattoo. És la primera mostra d’aquestes característiques que es celebra a Gandia”, ha assegurat Martínez.  

Així, hi seran presents 14 professionals:

- 6 tatuadors i especialistes en pírcings.

- 4 clíniques que ofereixen: depilació làser, tractaments facials i corporals, cirurgia plàstica, transplantament capil·lar, pico-làser (eliminació de tatuatges), micro blaiding  (maquillatge permanent) i crio-lipolisis (reducció cèl·lules grasses).

- 4 centres d’estètica, henna, ungles i pestanyes.

I Fira Cervesa Artesanal valenciana

D’altra banda, el regidor de Comerç ha valorat com a nou èxit la I Fira de la Cervesa Artesanal valenciana, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i que s’ha convertit en la més visitada, fins ara, de la segona edició de Fira Mercat Gandia. Així, pel Mercat Municipal del Prado hi van passar 5.942 persones, un 64’95 % de Gandia, 24’30 % de la Safor i un 10’75 % d’altres punts. Augmenta cinc punts la presència de visitants de fora de la nostra comarca.  

La valoració de visitants i expositors també hi va ser excel·lent: un 4.4 i 4.2 (sobre 5), respectivament.

Pujar