29 de novembre de 2020 29/11/20

La Fira del Motor torna a Gandia amb més de 580 models en la seua huitena edició

La Fira del Motor torna a Gandia amb més de 580 models en la seua huitena edició - (foto 1)
  • Durant tot el cap de setmana el centre de Gandia es converteix en epicentre del sector automobilístic

MÉS FOTOS
La Fira del Motor torna a Gandia amb més de 580 models en la seua huitena edició - (foto 2)
La Fira del Motor torna a Gandia amb més de 580 models en la seua huitena edició - (foto 3)

La huitena edició de la Fira del Motor torna a Gandia amb una aposta clara per trencar expectatives i continuar consolidant-se com una cita de referència per als amants del motor. La cita tindrà lloc els pròxims dies, des del 3 fins al 5 de maig, i comptarà amb més de 54 marques repartides al llarg de 30 expositors.

L'exposició – que estarà distribuïda en 20.000 metres quadrats a l'aire lliure - estarà situada en el centre de la ciutat, concretament entre el passeig de les Germanias, plaça del Prat, plaça del Tirant i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell i Rausell.

“La Fira del Motor, ja consolidada després de huit edicions, suposa un impuls comercial innegable en el sector de l'hostaleria i el comerç de la ciutat durant els dies de celebració” assenyala Alicia *Izquierdo, regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, i destaca que enguany la trobada serà encara més cridaner: “Comptarem amb una Fira del Motor superanimada perquè enguany coincideix amb la Fira d'Abril, que se celebra als jardins de la Casa de la Marquesa”.

Durant els tres dies que dura la fira els visitants podran comparar, comprar o simplement gaudir d'una gran varietat d'automòbils. Al llarg dels expositors es podran trobar des de vehicles d'alta gamma, de segona mà i també vehicles híbrids, sent aquests últims una tendència a l'alça que creix edició rere edició.

Però per a aquells que s'animen a acostar-se a aquesta important cita i siguen més dels vehicles de dues rodes, han de saber que enguany també s'aposta per les motos. Tal com explica Toni Pérez, president de Motos Racing Gandia, any a any la presència de les motos en la fira és més important, i en aquesta huitena edició estaran situats en la Plaça de l'Ajuntament.

A més, des del sector més motero de la localitat s'està preparant el tipus ‘esmorzar motero’ per als assistents on la devoció per aquests vehicles sens dubte unirà llaços.

Una fira per a tota la família

La huitena edició d'aquesta ja típica cita del mes de maig està pensada no solament per als amants del motor, sinó que des de l'Ajuntament aspiren a convertir-la en una trobada al qual puga assistir tota la família. És per això, que al mateix temps que es desenvolupa l'esdeveniment els xiquets podran fer ús de la zona infantil que s'habilitarà durant els tres dies en la capital de La Safor.

A més, el consistori té previst traure a la venda bons especials d'aparcament que faciliten l'accés amb cotxe al centre històric al qual s'espera s'acosten milers de persones. També s'habilitarà un dispositiu de seguretat especial que vetlarà pel correcte funcionament de la trobada. I és que, com diem des de l'organització esperen mobilitzar a una important quantitat de gent durant aquests tres dies, i superar les imponents cites que es van registrar en vendes l'any passat quan es van arribar als 6 milions d'euros en matriculacions.

“Portem un trimestre en el qual per primera vegada comptem amb una baixa d'un 10% en les matriculacions. Això ens ha portat al fet que, per a sostindre aquesta caiguda del mercat, els concessionaris i les marquen han estat automatriculando molts cotxes, i això és una bona notícia per al consumidor perquè està cartera de vehicles estarà disponible en la fira amb grans ofertes per a la ciutadania” explica el president de l'Associació de Concessionaris de la Fira del Motor, *Victor Moll, i promet: “Seran grans i bones ofertes”.

La distribució de les marques al llarg de tot el recorregut de la fira serà semblant al d'anys anteriors, encara que si vols trobar informació detallada i el directori complet de les marques que se sumen a la cita, pots visitar la web www.firamotorgandia.com . En aquesta web trobaràs on queden *geolocalizados els diferents concessionaris i punxant sobre cada ubicació trobar tota la informació que necessites.

Pujar