25 d’octubre de 2020 25/10/20

La II Fira de l’Esport de Roís de Corella duplica el nombre d’estands, clubs i associacions participants

La II Fira de l’Esport de Roís de Corella duplica el nombre d’estands, clubs i associacions participants - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La II Fira de l’Esport de Roís de Corella duplica el nombre d’estands, clubs i associacions participants - (foto 2)

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació (Comerç), Alícia Izquierdo, acompanyada de la presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Liduvina Gil, i el president de l’Associació de Comerciants de Roís de Corella, Julio Cantó, han presentat aquest matí la programació de la II Fira de l’Esport de Roís de Corella que tindrà lloc el 8 i 9 d’abril, organitzada per l’associació de comerciants, amb el suport econòmic i logístic del departament de Comerç de l’Ajuntament de Gandia.

  Cantó ha destacat que, després de l’èxit de la primera edició, enguany es dupliquen el nombre d’expositors, passant de 21 a 44. També hi participaran el doble de clubs esportius i associacions. 18 empreses (fisios, farmàcies, comerços especialitzats...) estaran presents a la secció de Salut, Nutrició i Hàbits Saludables. La pràctica totalitat dels gimnasos de la ciutat i voltants han confirmat la participació. També el RCN de Gandia, el Club de rem i empreses nàutiques privades, així com de windsurf de Gandia i Daimús, entre altres empreses i comerços esportius.

  Serà una fira familiar, interactiva, amb accions per a totes les edats, al voltant de tres punts o escenaris amb activitats constants: Un Tatami (Farmàcia Ojeda) amb exhibicions de zumba, judo, arts marcials, capoeira, pilates, ioga, defensa i boxa, taichí... Un altre escenari (oficina de La Caixa) amb GAP, body, funky, taichí, zumba, zumba strong, jumping fitness, entrenament, sevillanes, masterClass, masterClass zumba, bike o ball.

  A més a més, al carrer Sant Pere, hi haurà demostració canina (l’any passat hi van participar més de 300 mascotes) i enguany han confirmat l’assistència 38 cans d’exhibició d’Almeria. Al mateix lloc hi ha també programat rugbi i bàsquet amb la Fundació Espurna.

  Per la seua banda, el carrer Barcelona acollirà activitats variades dels clubs.

  Els benjamins dels equips de futbol de Gandia i voltants jugaran xicotets tornejos.

  També estaran presents l’Associació Valenciana de Billar i el club de Milotxes.

  Les bandes juvenils de Beniopa i sant Francesc de Borja animaran els carrers. I hi haurà animació infantil tots els dies.     

  Izquierdo ha destacat la gran tasca que realitza l’associació per dinamitzar el barri i que, juntament a la consolidació del mercat dels dissabtes, la ruta de tapes dels divendres, les activitats als parcs, estre d’altres activitats, estan recuperant l’activitat a una zona molt castigada després del tancament de l’hospital vell. “Per això, apostar per la Fira de l’Esport és apostar per un barri que està fent moltíssimes activitats. Una zona on viu molta gent, un barri de serveis, de comerç, molt familiar i que val la pena visitar”. I h a recordat que es pot aparcar a bons preus als pàrquings del Prado, la República Argentina... O a les campes o aparcaments gratuïts habilitats a la zona de Beniopa-Passeig.

  Per la seua banda, Gil ha ressaltat la implicació del president dels comerciants, Julio Cantó. “Estem molt satisfets de les accions que a poc a poc van reactivant el barri. No en va, ja hi tornen a obrir nous comerços”.

  La programació i els horaris es poden consultar a la pàgina Facebook de l’esdeveniment (Feria del Deportes Roís de Corella) o a l’aplicació per a mòbil “amix” (canal Firarois).

   

  Pujar