17 de gener de 2020 17/1/20

La VII Fira T-Casamos se celebrarà aquest cap de setmana a l'Espai Baladre de Gandia

La VII Fira T-Casamos se celebrarà aquest cap de setmana a l'Espai Baladre de Gandia - (foto 1)
  • La iniciativa arriba als 40 expositors i consolida Gandia com a destinació d'esdeveniments

MÉS FOTOS
La VII Fira T-Casamos se celebrarà aquest cap de setmana a l'Espai Baladre de Gandia - (foto 2)
La VII Fira T-Casamos se celebrarà aquest cap de setmana a l'Espai Baladre de Gandia - (foto 3)

Gandia acollirà aquest cap de setmana la VII Fira T-Casamos, la qual comptarà amb la participació de 40 empreses i centenars de clients registrats procedents de diversos municipis de la Comunitat Valenciana.

El departament de Turisme de l'Ajuntament col·labora amb la Fira amb la cessió de l'Espai Baladre, circumstància que, segons ha indicat la responsable de l'organització de la Fira T-Casamos, Vera Belmonte, ha permés créixer, enfortir i consolidar-se en la capital de la Safor com una de les millors fires del sector al territori valencià.

A la Fira T-Casamos es donen cita tots els proveïdors especialitzats en el sector per oferir les seues novetats i tendències, i tindre un contacte directe amb les persones que demanden els seus serveis i productes per als casaments o esdeveniments.

L'edil responsable de la gestió turística de la ciutat, Vicent Mascarell, ha destacat la importància que aquest esdeveniment se celebra a la platja i en concret a l'Espai Baladre, en una època que "ens ajuda a desestacionalitzar i a generar un producte tan necessari com tot el que engloba un esdeveniment com els casaments o els esdeveniments".

Per la seua banda, Vera Belmonte ha explicat que la iniciativa sorgeix de la necessitat que tenen les empreses de tenir una cita anual amb els clients que sol·liciten els seus serveis. "És un punt de trobada on es presenten totes les novetats, tendències i promocions a les persones que volen organitzar aquest tipus d'esdeveniments".

La Fira obrirà les portes el pròxim dissabte en horari d'11 a 20.00 hores i el diumenge de 10.00 a 18.00 hores.

D'altra banda, i per segon any consecutiu, la fira té un component solidari amb el racó solidari, en què participaran Asmisaf i la Fundació INN.

ocultar
La VII Fira T-Casamos se celebrarà aquest cap de setmana a l'Espai Baladre de Gandia
Pujar