29 d’octubre de 2020 29/10/20

La Fira Artesana i Gastronòmica de Roís de Corella comptarà amb tallers infantils educatius

La Fira Artesana i Gastronòmica de Roís de Corella comptarà amb tallers infantils educatius - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira Artesana i Gastronòmica de Roís de Corella comptarà amb tallers infantils educatius - (foto 2)

  La presidenta de la Junta de Districte Roís de Corella, Liduvina Gil, al costat del coordinador cultural Juanjo Reig, ha presentat hui davant els mitjans de comunicació la Fira Artesana i Gastronòmica que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març en el tram pròxim a l'antic hospital comarcal del Passeig de Germaníes.

  L'esdeveniment està emmarcat dins de les activitats que componen la III Cultur Pop que se celebra anualment en el districte Roís de Corella.

  Hi haurà espai per a l'associacionisme, artesania, disseny, col·leccionisme, gastronomia (food truck), música, animació i zona infantil.

  Com a novetat, a més del mercat temàtic, hi haurà tallers formatius per a xiquets i xiquetes. “Aquestes activitats estan pensades per a treballar els valors: la igualtat, la diversitat i el respecte al nostre medi ambient”, ha assenyalat Gil. Els menuts podran participar en tallers com “La caseta”, El poblat de la igualtat” o la “Eco-escola”, entre altres.

  Per part seua, Juanjo Reig ha qualificat Roís de Corella com un “barri viu”, però en el qual es continua treballant per la seua dinamització ampliant l'oci i l'oferta comercial.

  La fira començarà el divendres 29, de 17 a 23 hores. El dissabte 30 i diumenge 31, l'horari serà d'11 a 14 hores i, a la vesprada, de 17 hores fins a la mitjanit.

  Pujar