6 de juliol de 2020 6/7/20

La FEMP concedeix tres ajudes per valor de 24.000 € per desenvolupar programes saludables

La FEMP concedeix tres ajudes per valor de 24.000 € per desenvolupar programes saludables - (foto 1)

  La regidora delegada de Sanitat i Salubritat, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per informar de tres ajudes que ha concedit al consistori la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables per un import total de 24.000 €.

  Tal com ha explicat Gil, la primera subvenció (7.645 €) s'ha concedit per seguir desenvolupant el programa d'implementació de l'alimentació saludable en els menjadors escolars. Un programa pioner que es va iniciar l'any passat i que està obtenint bons resultats a les escoles.

  La segona ajuda, ha estat atorgada al programa " Activitat física en família i en l'escola" que fomenta l'esport com a manera de prevenir l'obesitat infantil. Aquesta ajuda té un import de 7.406 €.

  El tercer programa, que ha estat subvencionat amb 8.458 €, és la consolidació de la tercera etapa del Mapa d'Implementació d'accions locals d'Estratègia. Aquest programa compta amb la col·laboració de diferents col·lectius i associacions de la ciutat amb el qual la ciutadania avalua diferents espais de la ciutat que poden ser destinats a l'ús per part dels joves.

  D'aquesta manera es presenta propostes que, després de l'avaluació per diferents departaments del consistori, poden ajudar a millorar la qualitat de vida.

  Pujar