24 de novembre de 2020 24/11/20

La fase provincial del Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica se celebra a Gandia

La fase provincial del Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica se celebra a Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La fase provincial del Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica se celebra a Gandia - (foto 2)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyada per Alicia Salcedo, presidenta del Club Gimnasia Rítmica Vida Gandia, i Carlos Calvo, secretari del Club, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar que dissabte que ve, 4 de maig, se celebrarà en la nostra localitat la fase provincial del Campionat d'Espanya absolut de Gimnàstica Rítmica.

  La prova es disputarà de 10 a 14 hores en el pavelló poliesportiu municipal, amb accés gratuït. Està previst que participe prop d'un centenar de gimnastes de categoria femenina i masculina individual. El club local, organitzador de l'esdeveniment, estarà representat per la gimnasta sènior Aisha Merí Salcedo.

  Morant ha felicitat el Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia “pel treball que fa en el seu dia a dia pel foment de l'esport i per l'organització d'aquests esdeveniments a la nostra ciutat, que ens posiciona com a referent esportiu a nivell autonòmic i nacional”.

  Per la seua part, Alicia Salcedo ha explicat que, després d'algunes edicions sense representació en aquest campionat, “enguany anem amb moltes ganes i molta il·lusió. Volem anar a Palma de Mallorca”  (ciutat on se celebrarà la final del Campionat d'Espanya del 20 al 26 de juny). Segons ha assenyalat la presidenta del club, la gimnasta Aisha Merí té moltes possibilitats per a passar a la següent fase.

  La prova esportiva del pròxim dissabte és la fase classificatòria prèvia a l'autonòmic, que tindrà lloc a Benidorm el 19 de maig.

  Finalment, Carlos Calvo ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració i ha convidat a la ciutadania a gaudir d'aquest espectacle esportiu “de gran qualitat en el qual hi haurà 115 passades (alguns esportistes repetiran actuació amb diferents aparells), dels quals 18 seran masculins”.

  Pujar