elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent

Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent

  El passat divendres, dia 21 de Febrer, al Museu Faller, els fallers van conéixer els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent al Museu Faller.

  El poema d’Alba Fluixà va ser el guanyador del Premi Joan Climent de Poesia. El segon premi va recaure en el poema de Vicent Lloret. Tots dos publicats en el llibret de la Falla Sant Nicolau-Mosquit.

  Per altra banda, Pau Plana i la Falla Sant Josep-Raval guanyaren el premi al Millor Article publicat a un llibret faller, patrocinat per L’Ajuntament de Benirredrà. Francesc Cremades amb la Falla Vilanova va obtenir el segon premi.

  Per últim, la Falla Plaça del Mercat guanyà el premi CEIC Alfons El Vell a la millor qualitat literària, quedant com a finalistes amb menció especial, els llibrets de la Falla Màrtirs i la Falla Sant Nicolau-Mosquit.

  Enhorabona als guanyadors i gràcies als patrocinadors per incentivar al fet que la cultura estiga present als nostres llibrets.

  MÉS FOTOS
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 2)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 3)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 4)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 5)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 6)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 7)
  Les Falles de Gandia ja coneixen els guanyadors dels premis CEIC Alfons el Vell, el millor article publicat a un llibret faller i el Joan Climent - (foto 8)
  Pujar