28 de maig de 2020 28/5/20

Si en Falles folles, fes-ho segur!

Si en Falles folles, fes-ho segur! - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Si en Falles folles, fes-ho segur! - (foto 2)
  Si en Falles folles, fes-ho segur! - (foto 3)

  Els regidors de Joventut de Gandia i Oliva, Laura Morant i Àlex Salort, respectivament, acompanyats pel president del Consell dels Joves de Gandia, Hèctor Juan Bofí, han presentat aquest matí la campanya d’informació i sensibilització del CJG dirigida a la població jove perquè durant les Falles practique sexe segur. El lema: “Si en Falles folles, fes-ho segur”.

  “Calen moltes campanyes de conscienciació, perquè segons l’Organització Mundial de la Salut, l’adolescència i el tram de 15 a 20 anys continua sent un grup de risc pel que fa a la pràctica sexual no segura. Cada vegada s’inicien en el sexe més prompte i necessiten saber que el preservatiu és un mètode que té un índex de seguretat del 85% front a les malalties de transmissió sexual i un 95% de fiabilitat per tal d’evitar els embarassos no desitjats”, ha assegurat Morant. 

  “Són importants aquest tipus de campanyes dirigides a la gent jove. Des de l’administració pública hem de fer molta pedagogia per a promoure la protecció front al perill de transmissió de malalties sexuals i l’ús dels preservatius contra els embarassos no desitjats. Esperem que en el futur s’hi adherisquen més administracions”, ha explicat Salort.

  Gràcies també a la col·laboració del Centre de Salut Pública de Gandia, el Consell dels Joves repartirà 2.000 preservatius durant els pròxims dies als casals fallers de Gandia i Oliva, a més de fullets informatius, xapes i altres elements amb frases i missatges de la campanya. “És tot un plaer traure, un any més, la campanya al carrer amb imatge renovada i la més potent dels últims 10 anys. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del Calaix Jove de la Mancomunitat, els ajuntaments de Gandia i Oliva i la Federació de Falles de Gandia”. Bofí espera comptar l’any que ve, a més, amb la participació dels ajuntaments de Tavernes i Xeraco.

  Pujar