elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat
  MÉS FOTOS
  Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat - (foto 2)
  Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat - (foto 3)
  Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat - (foto 4)
  Èxit en la III celebració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat - (foto 5)

  Més de 700 fallers i fallers volgueren celebrar el passat divendres el III aniversari de la declaració de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat al Museu Faller. Després de l’atorgament dels premis del Concurs de Cartells Tomàs Femenia, més de 700 persones es concentraren a la casa dels fallers per tal de commemorar que des de fa 3 anys la nostra festa té un major valor cultural i turístic.

  La celebració començava amb la cremà d’una foguera. Les encarregades d’encendre la metxa foren Sandra i Alba, les Falleres Majors de Gandia. I en eixe mateix moment, començà una nit especial en la qual el foc i la festa no podria faltar.

  Seguidament les més de 700 persones soparen un menú realitzat per Hermanos Salva Paris i per als més menuts unes pizzes de la Pizzeria Nova Pizza i gaudiren de la germanor i la festa tots junts. 

  Per concloure la festa, començà la música i els castells unflables i així tant majors com xiquets pogueren celebrar que les falles som i serem per sempre una festa més rica culturalment, som patrimoni.

  Pujar