elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estafa 20.000 euros a una empresa de Gandia on treballava venent estoc per Internet

Estafa 20.000 euros a una empresa de Gandia on treballava venent estoc per Internet
  • La Policia Nacional ha recuperat tot el material que ha sigut entregat al seu legítim amo

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona com a presumpta autora d'un delicte continuat de furt en l'empresa on treballava. Pel que sembla s'emportava productes del magatzem que posteriorment s'oferien a un preu molt inferior del valor de mercat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents a través del director general d'una empresa a Gandia, que s'estaven venent productes originals seus en pàgines d'internet a un preu molt inferior al preu de mercat i el valor del qual dels materials oferits ascendia a uns 20.000 euros.

Després de practicar diverses gestions per part dels investigadors, van descobrir que una persona empleada de l'empresa aprofitant la facilitat per a accedir als magatzems, es feia amb els productes que posteriorment es publicitaven.

Una vegada identificada la treballadora, els agents van esbrinar que part dels efectes sostrets els havia guardats en el seu domicili i altres en el magatzem, entregant voluntàriament els efectes que guardava en el seu habitatge, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de furt continuat.

La detinguda sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fora requerit.

Pujar