elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de mil esportistes competiran al torneig de futbol 'Sports Cup' de Gandia

Més de mil esportistes competiran al torneig de futbol 'Sports Cup' de Gandia
  • Els partits es jugaran entre el 25 i el 28 de juny als camps de Fort Llopis, Benirredrà i Roís de Corella, que serà la principal seu de l'esdeveniment

MÉS FOTOS
Més de mil esportistes competiran al torneig de futbol 'Sports Cup' de Gandia - (foto 2)

El regidor delegat d'Esports, Jesús Naveiro i Álex Pla, representant de l'empresa organitzadora AC Sports i director de la iniciativa, han anunciat hui la setena edició del desafiament de futbol 'Gandia Sports Cup' .

La competició se celebrarà entre el 25 i el 28 de juny i es jugarà als camps de Fort Llopis, Benirredrà i Rois de Corella. 56 equips de diferents parts d'Espanya competiran en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet. Totes les finals se celebraran als camps de futbol de Roís de Corella, que serà la seu principal de la competició.

"Tindrem 40 grups de Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid, etc., i 16 de la Comunitat Valenciana. Parlem de més de 1.000 esportistes i 136 partits. Serà tota una festa de l'esport", ha comentat l'edil, que també ha recordat que la ciutat "continua apostant pel binomi turisme-esport gràcies al qual millorem les dades de desestacionalització, ja que molts dels jugadors venen acompanyats per les seues famílies".

La presentació de l'esdeveniment serà el 24 de juny, dia en què es rebrà els participants i les famílies amb una gran celebració a l'escenari Ripoll de la platja de Gandia. La festa començarà a les 21.30 hi comptarà amb una batucada, animació, sorpreses, etc.

"Més enllà de la competició, és un torneig lúdic. Quan venem aquesta experiència, oferim als clubs l'oportunitat que tinguen un final de temporada divertit", ha assenyalat Pla.

"Pel que fa a l'impacte econòmic, els hotels rebran prop de 300.000 euros. A més, hem calculat que vindran aproximadament 1.500 pares i que gastant, de mitjana, 100 euros per dia, els visitants suposaran al voltant d'un milió d'euros per a la ciutat", ha afegit l'organitzador.

Finalment, Pla ha agraït a l'Ajuntament tot el suport i l'ajuda a l'hora d'oferir allotjament als participants. "La col·laboració entre una entitat pública i una altra de privada és el camí a seguir perquè aquest tipus d'esdeveniments estiguen creixent. Aquesta relació continuarà sent beneficiosa perquè, amb la reforma del Guillermo Olagüe, l'any que ve atraurem encara més equips", ha finalitzat.

Els horaris dels diferents partits es publicaran a l'aplicació gratuïta 'Competize' i a la pàgina web de l'esdeveniment https://www.desafiocup.com/.

Pujar