27 de novembre de 2020 27/11/20

Les Escoles de Billar de La Safor presents en el XVII Campionat d´Espanya Sub15

Les Escoles de Billar de La Safor presents en el XVII Campionat d´Espanya Sub15 - (foto 1)
  • El CB Vilallonga amb 7 esportistes i el Chef Amadeo Gandia amb 4

  • Nacho Sastre i Leo Misiukonis del CB Villlalonga obtenen la 7 i 10 plaça respectivament.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat els campionats destinats a la joves promeses del billar espanyol, amb edats compreses fins el 15 anys.

El Campionat s'ha celebrat en el Centre d'Alt Rendiment de la Regió de Múrcia (C.A.R.), un total de 27 jugadors i jugadores de tot el territori espanyol s'han donat cita en aquest nacional de promeses del billar, destacar la gran participació valenciana amb un total de 16 billaristes.

A aquesta gran participació valenciana destacar a l'escola del CB Vilallonga amb 7 billaristes: NACHO SASTRE, CARLES MIÑANA, MARÍA i ANA MASCARELL, LEONARDAS MISIUKONIS, LUCAS MONCHO, ARNAU FERRER, destacant amb una 7a plaça Nacho Sastre i una 10 plaça per a Leonardas Misiukonis , també una excel·lent participació del Chef Amadeo Gandia amb 4 esportistes: LUCAS MOLPECERES, FRANCISCO GONZÁLEZ, SALVADOR SOLER i EDUARDO BORJA. Sense dubte l'expedició d'esportistes de la Safor la més nombrosa entre el valencians.

Aquest tipus de campionats serveixen per a iniciar als joves en la competició i també en la convivència en un marc incomparable d'un Centre d'Alt Rendiment on el billar és un dels esports gestionats i on han forjat els grans campions espanyols, sent atesos per uns altres billaristes d'edats superiors que actuen com àrbitres i monitors de l'esdeveniment.

També indicar que l'èxit va caure en mans valencianes amb el títol de Campió al valencià de Montcada David Sainz i el subcampionat a l'alacantí de Toni Garcia de Castalla.

Enviem fotografies del grup que ha participat al esdeveniment amb el Director Tècnic de la Real Federació Espanyola de Billar Jose Antonio Carrasco.

Pujar