elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Entren en la presó els dos presumptes violadors d'una menor a Gandia

Entren en la presó els dos presumptes violadors d'una menor a Gandia
  • La titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Gandia ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per als dos joves de 21 anys, mentre que el menor de 15 roman en règim de semillibertat i amb una ordre d'allunyament

La titular del Jutjat d'Instrucció Número 3 de Gandia, en funcions de guàrdia, ha acordat durant el matí de hui l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança dels dos detinguts majors d'edat per un delicte d'abús sexual amb accés carnal a una menor d'edat, de 16 anys, a Gandia.

Tots dos detinguts, de 21 anys, queden investigats ara en una causa oberta inicialment i sense perjudici d'ulterior qualificació.

El tercer acusat de l'agressió sexual, el menor de 15 anys, roman en règim de semillibertat i amb una ordre d'allunyament sobre la víctima.

Cal recordar que, tal com ha informat elperiodic.com, els fets van ocórrer dissabte passat quan la menor, el seu nuvi i tres xics més van arribar a Gandia amb motiu d'un botelló. Aprofitant l'absència del nuvi de la menor i l'estat en el qual aquesta es trobava, semiinconscient per la ingesta de begudes alcohòliques i possiblement de drogues, els altres tres xics van violar presumptament a la xica esquinçant la roba que portava posada i fins i tot gravant-lo amb la seua telèfon mòbil.

El nuvi, a la seua volta de comprar més begudes, va sorprendre els tres xics mentrestant, presumptament, agredien sexualment a la seua parella. Immediatament la va auxiliar, va avisar al pare de la menor i van acudir a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, on es va activar immediatament el protocol d'agressions sexuals i la Policia Nacional es va fer càrrec d'una investigació que segueix el seu curs.

Pujar