30 de novembre de 2020 30/11/20

I+D ENTITAT se prorrogarà fins el 3 de setembre

I+D ENTITAT se prorrogarà fins el 3 de setembre - (foto 1)
  • L’exposició de Josep Sanjuan en la casa de Cultura de Gandia, una de les més visitades dels últims anys

MÉS FOTOS
I+D ENTITAT se prorrogarà fins el 3 de setembre - (foto 2)

Degut al gran èxit, tant de crítica com de públic, que ha tingut l’exposició I + D ENTITAT de l’escultor Josep Sanjuan, instal·lada en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia, l’artista i el departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, han acordat prorrogar una setmana més la seua obertura al públic.

La mostra que presenta Sanjuan a Gandia és un recorregut vital per la seua vida i la seua obra. Jugant amb el I+D, investigació i desenvolupament, ell ho converteix en Il·lusió més desig, els dos valors que conformem la seua forma d’entendre la vida i l’art.

La Identitat és el fil conductor de tota l’exposició, a través de referències a les empremtes digitals, al territori, a les persones que conformen el seu entorn, totes aquelles coses que han configurat la seua forma d’entendre el món i que ell intenta plasmar a través del vidre i el metall. Per aconseguir-ho, les tècniques de treball són molt variades i van des de el vidre bufat a les gotes, passant per les làmines de 2mm amb les quals l’artista ha creat obres de grans dimensions.

Per a Sanjuan, encara que també experimenta amb metall i formes mixtes, el vidre és el seu material preferit per a treballar les escultures perquè la transparència d’este material permet jocs de llums, de colors, que donen lloc a interaccions amb el públic que fa de la visita a l’exposició, una experiència sensitiva única,

L’exposició es va inaugurar el passat 8 de juliol i estava previst que es clausurarà el pròxim dissabte 27 d’agost. En estos 2 mesos han sigut centenars les persones que l’han visitada, la qual cosa ha motivat al departament de cultura a prorrogar-la fins al 3 de setembre.

Els dissabtes 27 d’agost i 3 setembre, a les 12.00 h, el públic tindrà la possibilitat de poder realitzar la visita en companyia de l’artista, que farà una visita guiada didàctica amb els assistents.

Pujar