26 de setembre de 2020 26/9/20

Les empreses turístiques de Gandia adherides a Territori Borja participen en el Workshop de Turisme Comunitat Valenciana

Les empreses turístiques de Gandia adherides a Territori Borja participen en el Workshop de Turisme Comunitat Valenciana - (foto 1)

  Seguint amb la promoció de l'Experiència Borja com a producte cultural de Gandia, agents i professionals del sector turístic de Gandia adherits a «Territori Borja», van poder presentar i promocionar a Touroperadors la seua oferta turística.

  Aquesta jornada es presenta com una oportunitat per al sector privat per crear sinèrgies entre els agents implicats dintre de Territori Borja i per establir relacions comercials amb Touroperadors i agències de la Comunitat. Productes i serveis amb un marcat caràcter experiencial per mostrar als turistes i visitants de Gandia l’extens llegat de la família valenciana més universal del segle XV: els Borja.

  Empreses i institucions com el Palau Ducal dels Borja, el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, Ideari, Coop., Fran Picazo Studio i Boramar Catamaranes, van oferir els seus productes de l'Experiència Borja.

  Algunes de les propostes que s'emmarquen dins del conveni Territori Borja, entre Turisme Comunitat Valenciana i Ajuntament de Gandia, són la programació especial «Lucrècia i Maria. Duquesses del Territori Borja», dedicada a la commemoració del V Centenari de la mort de Lucrècia; les visites guiades pel Centre històric i Grau de Gandia amb tastet o les excursions amb vaixell «el Creuer dels Borja», entre altres. Tota la informació està disponible a les Oficines de Turisme de Gandia.

  L’encontre es va dur a terme el dijous 16 de maig a les 19:30h, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, Museu Príncipe Felipe de València i va finalitzar amb un còctel-Networking.

  Pujar