13 de desembre de 2019 13/12/19

Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de Laval

Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de Laval - (foto 1)

  La regidora de Relacions Internacionals, Liduvina Gil, juntament amb empresaris de Gandia, han rebut, aquest matí a l'Ajuntament, als quatre estudiants de la ciutat francesa de Laval, que van a desenvolupar les seues pràctiques professionals en empreses d'hostaleria i comerç de la ciutat.

  El restaurant El Telero, Camisería Milán, Tejidos Ferragud i Dimendi són les empreses que acolliran als alumnes, on realitzaran pràctiques professionals i podran millorar l'idioma.

  Liduvina Gil ha mostrat la seua satisfacció "per la renovació, un altre any més, d'aquest projecte d'intercanvi tan important per als alumnes, que enriquix tant als participants, com a Gandia i estreny llaços amb la ciutat de Laval"

  Per la seua banda Esperanza Zomeño, professora d'espanyol a l'institut Robert Buron de Laval, ha volgut agrair a la ciutat de Gandia, a l'equip de l'ajuntament i als empresaris que acullen els alumnes en pràctiques, ja que sense la seua col·laboració no es podria portar a terme aquest projecte.

  L'alumne Yves Nsangou, que realitzarà les pràctiques en un dels establiments col·laboradors, també ha agraït l'oportunitat i l'acollida per part dels empresaris i de la ciutat de Gandia.

  Els empresaris Arturo García, Paco Chulià i Bernardo Mendieta han donat la benvinguda als alumnes de Laval i han destacat la importància d'aquests intercanvis entre les dues ciutats. També han mostrat el seu desig que el projecte vaja a més i que es repetisca en anys pròxims. "No només és enriquidor per als alumnes, sinó que nosaltres també aprenem de l'ells".

  ocultar
  Empreses de Gandia acullen estudiants en pràctiques de Laval
  Pujar