29 de novembre de 2020 29/11/20

Dulcesol retirarà tots els seus envasos de plàstic a partir del pròxim estiu

Les noves magdalenes ecològiques de Dulcesol
Les noves magdalenes ecològiques de Dulcesol
  • La marca produirà 45 milions de paquets a l'any envasats exclusivament amb material biodegradable per a reduir en 1.200 tones l'ús de plàstic

La marca de brioixeria Dulcesol s'ha convertit en referència no sols per la qualitat dels seus productes, sinó pel seu compromís amb el medi ambient i l'evolució d'aquest. En aquesta ocasió, a marca de brioixeria, pastisseria i pa del grup Vicky Foods, ha anunciat que substituirà el plàstic per envasos biodegradables de tots els seus productes a partir de l'estiu de l'any 2021.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la seua política de sostenibilitat mediambiental, que manté el seu compromís i fa aquest pas avant per a eliminar tots els envasos de plàstic dels seus productes i contribuir a crear uns que es degraden com qualsevol altre residu orgànic. Això comporta una disminució de la contaminació, aconseguint fins i tot les 1.200 tones menys d'ús de plàstic convencional a l'any per part de la marca.

45 milions de paquets a l'any envasats amb material biodegradable és l'aposta en ferma de Dulcesol a partir del pròxim estiu.

La marca Vicky Foods porta diversos anys aplicant mesures en els seus processos per a revertir l'ús de plàstic sota el lema de "Reduir, Reutilitzar i Reciclar".

Dins d'aquest projecte, va anar l'any passat quan la marca va llançar les primeres magdalenes ecològiques del mercat amb envàs 100% biodegradable, des del film que les embolica, la safata de cartó i les càpsules. L'innovador empaquetat redueix en un 80% l'ús de plàstic i pot reciclar-se en el contenidor blau de paper.

Aquesta empresa de la Safor, amb Rafa Juan al capdavant, s'ha convertit en una referència de bones pràctiques a la comarca i més enllà de les fronteres no sols pel sabor i qualitat dels seus productes comestibles, sinó també pel compromís que mostren any rere any per contribuir en la cura mediambiental amb iniciatives com la presentada actualment d'eliminar de manera dràstica els plàstics dels seus envasos a partir del pròxim estiu.

Pujar