elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos detinguts a Gandia per robar regals de Reis Mags de les oficines de Correus

Dos detinguts a Gandia per robar regals de Reis Mags de les oficines de Correus
  • Un total de 68 persones de la comarca de la Safor han resultat perjudicades per aquests furts

El mes d'abril passat, en el marc de l'operació “BUSTIA”, duta a terme per l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Gandia, es va procedir a la investigació de dos ciutadans residents a la comarca de la Safor, als qui se'ls imputava la comissió de dos delictes de robatori amb força en les coses, perpetrats en una oficina de Correus de la citada comarca.

El primer d'ells, es va produir a l'inici de l'any, on els autors, van fer saltar les alarmes de l'estament oficial, arribant a sostraure diversos efectes, entre els quals destacava la paqueteria que estava pendent de ser lliurada als seus legítims destinataris, produint aquest fet un perjudici significatiu, atès que molts es tractaven de regals per a la festivitat de reis.

El segon robatori es va produir a meitat del mes d'abril, on es va executar el fet amb mateix modus operandi, sostraient efectes de similars característiques als de principis d'any, detectant-se pels investigadors, que els autors coneixien el lloc donada la celeritat en la comissió dels robatoris.

Fruit de labors d'investigació, es va aconseguir esbrinar que es tractava dels mateixos autors. Arran de l'anterior, es va realitzar, una intensa investigació que va aconseguir la identificació i detenció de dos homes de nacionalitat marroquina i uruguaiana, de e 45 i 49 anys d'edat, qui resultaven estar en possessió d'una sèrie d'efectes que havien sigut sostrets en els robatoris. Pels presumptes delictes de dos robatoris amb força en oficines de correus.

Les diligències practicades han sigut posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció Nº1 de Gandia.

Pujar