20 de gener de 2021 20/1/21

Una dona acoltella al seu germà durant una discussió a Gandia

Una dona acoltella al seu germà durant una discussió a Gandia - (foto 1)
  • La jove li va causar lesions en la cuixa, la cama i els bíceps encara que l'home no va voler rebre assistència sanitària

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts a una dona de 35 anys a Gandia després d'haver acoltellat al seu germà major durant una discussió familiar. Els fets es van produir aquest dimarts sobre les 22.30 en un domicili del carrer Pintor Segrelles quan durant una discussió familiar una dona va agredir al seu germà de 44 anys amb un ganivet en cuixa, la cama i els bíceps, segons han explicat fonts policials a elperiodic.com.

En arribar la policia al lloc dels fets, la dona va argumentar que havia tingut una discussió amb el seu germà i est l'havia llançada un moble. Segons aquestes mateixes fonts, el ferit el va voler assistència sanitària. La germana, finalment, va ser detinguda per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

No és l'única intervenció que va haver de fer la Policia aquest dimarts a Gandia. Una discussió a les portes d'un bar va acabar amb una baralla entre diverses persones. La ràpida intervenció policial va evitar que els participants, visiblement embriacs, causaren majors danys. Pots veure ACÍ el vídeo que van gravar els veïns que van assistir atònits a la discussió.

Pujar