elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja disponibles els abonaments del nou aparcament del Centre Històric

Ja disponibles els abonaments del nou aparcament del Centre Històric - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ja disponibles els abonaments del nou aparcament del Centre Històric - (foto 2)
  Ja disponibles els abonaments del nou aparcament del Centre Històric - (foto 3)

  Tal i com es va anunciar fa unes quantes setmanes, dissabte passat van entrar en vigor els nous preus, un 70 per cent més econòmics, de l’aparcament municipal del Centre Històric (antic Riu Serpis), que canvia també el nom per identificar millor als visitants l’accés al centre de la ciutat.

  La campanya ha estat presentada aquest matí per la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo i la responsable de comunicació de l’entitat, Gemma García.

  La regidora de Comerç ha destacat que la campanya guarda la mateixa imatge que la de l’altre aparcament municipal del Prado, la qual va ser un èxit. “No en va, els abonaments ja estan esgotats. Anem a muntar estands informatius per diferents punts dels centre i hem senyalitzat amb el nom de l’aparcament els diferents accessos a la ciutat. Gandia bull també a l’estiu. Volem atraure a la ciutat turistes i altres persones de la Safor i les comarques veïnes atretes per la qualitat i professionalitat del comerç urbà, la riquesa de la nostra gastronomia i patrimoni, a més de la intensa programació cultural...”.

  Per la seua banda, el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, ha lloat la iniciativa, tant pel que fa a la proliferació de places d’aparcament a preus molt assequibles, com pel canvi de nom del pàrquing, “una mesura molt reivindicada que ja és una realitat. L’aparcament del Prado ha estat un èxit i pensem que aquesta nova aposta també ho serà, perquè el cotxe està més segur, a un cost molt raonable”. En aquest sentit, ha anunciat que els comerços associats regalaran tiquets gratuïts.   

  Cal recordar, tal i com anunciar divendres el coordinador d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, que durant el mes de juliol es realitzaran els treballs de millora de l'accessibilitat i seguretat en el recinte per acoblar-se a les noves normatives d'aquest tipus de recintes.

  A més, als pàrquings del Prado i Centre Històric s'habilitaran sengles espais perquè les bicicletes aparquen de manera totalment gratuïta a partir del mes d'octubre. També s’està negociant amb subministradors de punts de càrrega per a vehicles elèctrics amb la finalitat d'instal·lar dues unitats al pàrquing del Centre Històric i dues més al del Prado. La intenció del govern municipal és que puguen estar instal·lats abans de finalitzar l'any. De moment, aquestes càrregues no tindrien cost per als usuaris i avançat que s'estudia reduir a la meitat el preu dels abonaments als pàrquings per a aquest tipus de vehicles a partir del mes de gener de l'any que ve.

   

   

   

  Pujar