14 de novembre de 2019 14/11/19

El nou Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural es reuneix amb la Fundació per la Restauració de la Seu de Gandia

El nou Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural es reuneix amb la Fundació per la Restauració de la Seu de Gandia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El nou Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural es reuneix amb la Fundació per la Restauració de la Seu de Gandia - (foto 2)

  El Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural, Vicent Pellicer, ha rebut aquest matí la visita de l’abat de la Col·legiata, don Ángel Saneugenio el qual encapçalava la Comissió Permanent de la Fundació per a la Restauració de la Col·legiata.

  La visita tenia com objectiu felicitar el Director General pel seu nomenament, ja que Pellicer és membre de la citada Fundació com assessor històric i artístic de la Col·legiata. El director els ha agraït el detall i expressat la seua satisfacció.

  D’altra banda, ol’abat i els membres de la fundació han aprofitat per exposar la seua preocupació respecte al deteriorament que en molts aspectes pateix la fàbrica de la Seu. Així mateix, la Comissió ha volgut donar compte de la necessitat d’abordar la restauració del campanar, un projecte que ha estat deixant-se de banda des de fa varies legislatures i que amb el pas del temps es fa més urgent. Per la seua part, Pellicer s’ha compromès a estudiar el projecte i ha manifestat el desig que la  Seu de Gandia compte amb un projecte museogràfic que aprope a la ciutadania i als visitants la història del primer temple de Gandia.

  ocultar
  El nou Director General de Patrimoni Històric, Artístic i Cultural es reuneix amb la Fundació per la Restauració de la Seu de Gandia
  Pujar