elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diana Morant: "Estem molt contents pel fet que s'hagen ampliat les previsions inicials"

Diana Morant: "Estem molt contents pel fet que s'hagen ampliat les previsions inicials" - (foto 1)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció davant l'anunci de Trasmediterranea de reprendre la connexió amb les Illes Balears a partir del 16 de juny fins al 10 de setembre. "Estem molt contents pel fet que s'hagen ampliat les previsions inicials que eren juliol i agost perquè esta acció suposa un autèntic revulsiu per al turisme".

  La línia marítima Gandia-Sant Antoni ha tingut molt bona acceptació tant entre el sector turístic com entre els passatgers. Des que es va anunciar un parell de setmanes abans de la Setmana Santa, molts grups, agències i touroperadors van fer peticions de reserves per al període estival.
  La companyia ha decidit reprendre els viatges al superar en Setmana Santa les seues expectatives en nombre de passatgers i en la demanda malgrat obrir a la venda amb tan poca antelació.

  L'Ajuntament de Gandia ja està treballant amb Trasmediterranea per la campanya d'estiu, "la gran aposta de Trasmediterranea en la nostra ciutat". Ara, segons Morant, "el que hem de fer amb l'Autoritat Portuària i Trasmediterranea es veure com encaixem el projecte en el nostre port perquè el passatger tinga la facilitat de pujar i baixar i també de consumir la nostra ciutat. És el moment de fer paquets turístics amb tota l'oferta de Gandia perquè el viatger que ve de les Illes tinga una estona per a visitar la nostra ciutat, la platja i per a consumir en els nostres establiments hostalers i comprar en les nostres botigues".
  Morant ha assenyalat que ha sigut molta la gent que ha felicitat a l'Ajuntament per esta iniciativa, tant ciutadans de Gandia com turistes. "El fet que tinguem una comunicació marítima directa amb les Illes Balears en dues hores i mitja, també en estiu, sempre és positiu perquè ens obri moltíssimes possibilitats no sols en l'àmbit econòmic sinó també d'intercanvi cultural".

  Trasmediterranea va començar a operar Dimecres Sant amb la línia Gandia-San Antonio. Els vaixells van salpar Dimecres Sant, Dijous Sant, Diumenge 16 d'abril i Dilluns 17 d'abril.

  Pujar