elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diana Morant: "Aquesta Setmana Santa hem tornat a complir les expectatives en turisme"

Diana Morant: "Aquesta Setmana Santa hem tornat a complir les expectatives en turisme"
  MÉS FOTOS
  Diana Morant: "Aquesta Setmana Santa hem tornat a complir les expectatives en turisme" - (foto 2)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha fet un balanç molt positiu de la Setmana Santa i Pasqua. "Si ja vam enregistrar, en Falles, una ocupació hotelera del 100%, en Setmana Santa, hem tornat a tindre la majoria dels allotjaments al 100%, segons ens ha comentat el president de l'Associació d'Hotels de Gandia i la Safor, Vicente Frasquet. Un any més, hem complit les expectatives en turisme".

  La Setmana Santa és la setmana estrela del turisme a Gandia. Tant la ciutat com la platja han tingut molta afluència de gent aquests dies, amb motiu d'aquesta festivitat. "Hem passat uns dies de bon temps, tranquils, on la gent ha pogut conéixer i gaudir de molts dels actes que organitza la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia".

  Les platges, segons Morant, han estat preparades des del primer moment, totalment netes i lliures de canyes, amb tots els serveis en funcionament, també amb el servei de socorrisme i vigilància. "Els turistes han gaudit de la nostra ciutat, de la nostra platja i molts han pres el seu primer bany de la temporada".

  A més a més, "enguany hem tingut una gran novetat: Trasmediterránea va començar a operar Dimecres Sant amb la línia Gandia-San Antonio, una fita històrica per al turisme de Gandia i de la Safor".

  Després de dècades de reivindicacions per part de polítics, ciutadans, turistes i el sector hostaler, "tenim ací, a Gandia, una nova porta d'entrada i eixida a les Balears, la qual cosa suposa una magnífica oportunitat per a generar riquesa i dinamitzar el districte marítim, ja que tindrà un impacte molt positiu en l'hostaleria i el comerç".

  En definitiva, segons Morant, "una bona Setmana Santa, una excel·lent ocupació, vigilància a la platja, un ferri a Eivissa... i moltíssimes ganes de seguir treballant des del departament de Turisme, per canviar el model cap a un turisme familiar, de qualitat, esportiu i cultural".

  Pujar