3 de desembre de 2020 3/12/20

Demà divendres, el quartet femení Las Migas en el Polisònic

Demà divendres, el quartet femení Las Migas en el Polisònic - (foto 1)

    Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós tindrà lloc una nova actuació del Polisònic, que estarà a càrrec del quartet femení Las Migas, un grup que barreja les músiques llatines amb el flamenc i el jazz.

    Las Migas destaquen musicalment per la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes. A més d'excel·lents intèrprets, són també compositores dels seus temes, amb un estil personal i difícil d'etiquetar. Alguns mitjans l'han anomenat com cançó mediterrània, música per a l'ànima o poesia cantada, amb cançons que ens fan submergir en la nostàlgia o en l'eufòria, o que ens connecten amb les nostres emocions i sentiments.

    Han passejat el seu estil per tot Europa i Amèrica, amb un considerable èxit de públic en les seues actuacions, creant una música que –segons les seues paraules- "respira veritat". Las Migas està format per Alba Carmona a la veu, Marta Robles i Alicia Grillo a la guitarra i Roser Loscos al violí.

    L'actuació està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

    Pujar