30 de novembre de 2020 30/11/20

Demà dissabte al Polisònic, el talent musical de Jorge Pardo

Demà dissabte al Polisònic, el talent musical de Jorge Pardo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demà dissabte al Polisònic, el talent musical de Jorge Pardo - (foto 2)

  Demà dissabte, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós tindrà lloc una nova actuació del Polisònic, que estarà a càrrec del quintet del prestigiós flautista Jorge Pardo, un dels màxims talents de l'escena del jazz a Europa.

  Jorge Pardo és un dels intèrprets espanyols més valorats internacionalment. Membre històric de la formació de Paco de Lucía, Pardo va rebre fa quatre anys el premi al millor músic europeu de jazz. Al Polisònic, presenta el seu últim treball discogràfic, titulat Djinn, un projecte que s'endinsa en l'essència del flamenc, per a dur-lo més enllà de les seues fronteres actuals, amb el segell marcat per la llibertat creativa i interpretativa que Pardo representa des dels seus inicis.

  A part de Jorge Pardo a la flauta i saxos, el grup el completen Ricardo Moreno a la guitarra, Tony Romero als teclats, Pablo Báez al baix i David Bao a la bateria.
  L'actuació està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

  Pujar