2 de desembre de 2020 2/12/20

Demà dissabte, chanson francesa en el Polisònic

Demà dissabte, chanson francesa en el Polisònic  - (foto 1)
  • A càrrec del grup Silvia Peña Quintette

Demà dissabte tindrà lloc al jardí de la Casa de Cultura el segon dels concerts del Festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. En aquesta ocasió, l’actuació estarà a càrrec del grup Silvia Peña Quintette, amb un repertori dedicat a l’anomenada chanson francesa.

Silvia Peña és una cantant enamorada de la música francesa de meitat del segle passat. Aprofitant el centenari del naixement de la mítica Edith Piaf, Silvia Peña ha volgut homenatjar-la amb un concert en el qual recull algunes de les cançons més emblemàtiques de la Piaf, així com també d’altres intèrprets de l’època, com Charles Aznavour, Henri Salvador o Charles Trenet, i que estan recollits en l’últim treball discogràfic de Silvia Peña, titulat Et voilà!.

A més de la pròpia cantant, el Silvia Peña Quintette està format per Lucas Ibáñez a la guitarra, Amadeu Adell al contrabaix, Nelson de León a la bateria i Gerard Vercher al saxo.

El concert tindrà lloc en el jardí de la Casa de Cultura, a les deu i mitja de la nit i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura o en www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Pujar