2 de juny de 2020 2/6/20

Demà, un nou concert al cicle Jazzdijous a Gandia

Demà, un nou concert al cicle Jazzdijous a Gandia - (foto 1)
  • Amb la presentació del nou disc del projecte Sólidos

Demà dijous, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb la presentació del nou disc del projecte Sólidos, dels músics valencians Arantxa Domínguez i Ricardo Belda.

Sólidos presenten A las puertas, el seu nou treball, conseqüència de les seues llargues i variades experiències musicals, conjuntes i separades. Es tracta de música original, amb lletres en valencià i en castellà, a més d’algunes revisions d’estàndards de jazz.

Segons afirmen, els agrada incloure aquest disc dins del gènere musical autoanomenat “Del jazz a la vida mateixa”, perquè així ha estat el seu procés de creació. A las puertas va forjant-se des d’una proposta a duo, amb un repertori de clàssics del jazz, el qual va evolucionant amb la incorporació de cançons composades per ambdós músics i amb la intenció de commoure’s i commoure. Els arranjaments musicals pertanyen a l’àmplia percepció harmònica-melòdica de Ricardo Belda; i les lletres, a la visió d’Arantxa Domínguez, sense pretensions poètiques però sí vivencials, inclús de denúncia. Sólidos és un directe original, enèrgic, plé de detalls musicals, de moments comuns i d’interpretacions personals.

A més d’Arantxa Domínguez a la veu i Ricardo Belda al piano, el grup el completen Felipe Cucciardi a la bateria i Lluís Llario al contrabaix.

El concert està previst per a les 8 de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura, al preu de 6 euros. 

Pujar