elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Crida 2.0 donarà inici a les falles de Gandia 2021

La Crida 2.0 donarà inici a les falles de Gandia 2021
  • La capital de la Safor viurà les festes josefines de l'1 al 5 de setembre

Gandia es prepara per a viure les Falles de 2021 que se celebraran de l'1 al 5 de setembre. Encara que no seran unes festes habituals, amb les festes Josefinas de 2021, la capital de la Safor tancarà enguany per a poder ressorgir i tornar a començar amb més forces.

Així, la programació començarà amb una Crida 2.0 en la qual les falleres majors de Gandia i l'alcalde José Manuel Prieto dedicaran unes paraules des del balcó de la Casa de la Cultura Marqués González de Quriós. Aquest acte tindrà lloc l'1 de setembre.

El dijous 2, serà la Plantá Oficial dels monuments i el divendres 3 es farà el lliurament de premis a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Serà un acte tancat al públic, que es podrà veure en directe en la televisió.

El dissabte, 4 de setembre, es realitzarà l'ofrena a la Verge dels Desemparats.

El diumenge, 5 de setembre, tancarem la setmana fallera amb la processó de Sant Josep. Les comissions gandianes i de Benirredrà faran la cercavila des de la plaça de Sant Josep. Posteriorment, es realitzarà la Cremà de tots els monuments.

Des de la federació de Falles de Gandia demanen a totes les persones que eviten aglomeracions, que complisquen les normes sanitàries i respecten als altres.

Pujar