29 de maig de 2020 29/5/20

Corea augmenta i millora les seues àrees de jocs gràcies als pressupostos participatius i el Pla Som

Corea augmenta i millora les seues àrees de jocs gràcies als pressupostos participatius i el Pla Som - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    Corea augmenta i millora les seues àrees de jocs gràcies als pressupostos participatius i el Pla Som - (foto 2)
    Corea augmenta i millora les seues àrees de jocs gràcies als pressupostos participatius i el Pla Som - (foto 3)

    El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, ha visitat aquest matí diverses obres que s'estan realitzant a la barriada gràcies a les inversions dels pressupostos participatius i del Pla SOM de la Diputació de València. Prieto ha estat acompanyat durant la visita per Nahuel González, regidor delegat de Participació Ciutadana i per Alícia Izquierdo, regidora de Medi Ambient.

    Pel que fa als pressupostos participatius, s'han invertit 50.000 € en el condicionament, millora i tancat de les zones infantils per augmentar la seguretat dels menuts a la plaça Jardinet i el carrer Tossal. Sobre el segon carrers, Prieto, que ha estat acompanyat per la regidora de Medi Ambient, Alícia Izquierdo, ha destacat que "hem volgut ser més ambiciosos i, recollint les propostes veïnals, hem incorporat una font i augmentat la il·luminació". El president de la Junta de Districte també ha informat que en breu s'iniciaran obres de millores al parc de l'Estació.

    D'altra banda, Jose Manuel Prieto també ha visitat l'inici de les obres a la zona de jocs infantils al costat de l'Escoleta Infantil Municipal de Corea. Es tracta d'una iniciativa que ha estat possible gràcies a les inversions del Pla SOM de la Diputació de València amb un import proper als 40.000 euros.
    En concret, la barriada disposarà del primer espai infantil de Gandia pensat per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. S'espera que els treballs hagen finalitzat a finals del pròxim mes de gener. Sobre aquesta instal·lació, l'edil també ha recordat que es procedirà a la instal·lació d'una zona d'ombra.

    Pujar