14 de novembre de 2019 14/11/19

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències diàries

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències diàries - (foto 1)
  • La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, acompanyada d’altres autoritats locals i comarcals, visita el parc de bombers de Gandia

MÉS FOTOS
El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències diàries - (foto 2)

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, ha visitat hui el parc de bombers de Gandia per a conèixer de primera ma les tasques dels bombers i les seues inquietuds. També hi han estat presents la diputada de Comarcalització i Mancomunitats, Dolors Gimeno, el Vicealcalde de Gandia, Josep Alandete, el regidor de Seguretat Ciutdadana, Nacho Arnau, l’inspector en cap del Consorci, José Miguel Basset,  el cap del parc, Alvaro Tur, i el gerent del Consorci, Josep Manuel Ballester.                                               

El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències cada dia, la qual cosa suposa, almenys, una intervenció cada hora. En total, al llarg de l'any 2018 els bombers del Consorci es van mobilitzar a 9.516 serveis.

Entre les principals actuacions destaquen l’extinció d’incendis amb un total de 5.260. La intervenció més habitual és l'extinció d'incendis rurals/forestals i els incendis urbans. De fet Gandia va ser l’any passat el municipi on més incendis d’habitatges va haver en tota la província, amb un total de 43.

“Vull estar prop dels bombers, que em parlen de tu a tu i em transmeten les seues necessitats. Volem millorar dia a dia per a continuar oferint un servei de qualitat a la ciutadania”, ha apuntat la presidenta del Consorci en la seua visita.

ocultar
El Consorci Provincial de Bombers de València intervé en 26 emergències diàries
Pujar