elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia

El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia
  MÉS FOTOS
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 2)
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 3)
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 4)
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 5)
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 6)
  El Consorci presenta el maletí Previncendis al CEIP Roís de Corella de Gandia - (foto 7)

  La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit i la presidenta del Consorci de Bombers de València i vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó han presentat el nou material didàctic del projecte ‘Bombers a l’Escola’ en el CEIP Roís de Corella de Gandia.  

  Es tracta del Maletí Preveincendis i es distribuirà a totes les escoles de la província de València. Cada maletí Preveincendis conté 25 còmics de ‘Bombers a l’Escola’, 25 decàlegs, 25 retallables, 25 làmines de conducta PAS a la carretera i una completa unitat didàctica que ha sigut dissenyada pels bombers professionals i amb l’assessorament de la Conselleria d’Educació. L’objectiu del projecte és dotar a l’alumnat dels coneixements i actituds per actuar davant els principals riscs a casa, a un incendi o als accidents a la carretera.

  Segons ha explicat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó, “la secció de Prevenció del Consorci té una llarga trajectòria en la realització d'activitats i visites escolars de caràcter preventiu, i ara avancem i ampliem el projecte 'Bombers a l'Escola' amb el Maletí Preveincendis per arribar a tot l’alumnat de primària de les zones del Consorci. La distribució es farà a través del cos de bombers que acudiran a cada centre per efectuar l’entrega dels materials, prèviament a la celebració de les sessions formatives concertades amb cada escola”, i ha afegit: “volem agrair la implicació de la comunitat educativa, sempre interessada a fer de la prevenció una peça clau del coneixement de la infància”.

  Per la seua banda, la consellera Raquel Tamarit ha fet èmfasi en “la importància de la col·laboració entre institucions per ampliar l’espectre d’activitats complementàries als nostres centres educatius que, com en aquest cas, enriqueixen de  coneixements i experiències el nostre alumnat i ompli les aules de projectes transversals tan importants com és la prevenció d’incendis”.

  Pujar