elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell dels Joves de Gandia presenta una nova edició del curs monitor d'Oci i Temps Lliure

El Consell dels Joves de Gandia presenta una nova edició del curs monitor d'Oci i Temps Lliure
  • Les classes s'impartiran entre l'1 i el 29 de juliol a la seu del Consell dels Joves de Gandia en horari de 9 a 14 hores

MÉS FOTOS
El Consell dels Joves de Gandia presenta una nova edició del curs monitor d'Oci i Temps Lliure - (foto 2)

La regidora delegada de Joventut, Inma Rodríguez, i el president del Consell dels Joves de Gandia, Adrià Ordines, han presentat hui una nova edició del curs 'Monitor/a d'Oci i Temps Lliure', que s'impartirà entre l'1 i el 29 de juliol.

"Després de l'èxit de l'any passat, que va tindre una afluència impressionant, vam veure que podíem tornar-ho a oferir", ha comentat el president de l'entitat juvenil. Tal com ha explicat, el curs proporciona una formació intensiva amb una durada de 310 hores dividides en una part teòrica, que es fa només en un mes, i una altra pràctica.

Pel que fa a l'horari, les classes seran sempre de 9 a 14 hores i tindran lloc a la seu del Consell dels Joves de Gandia situada a l'Alqueria Laborde. Les persones inscrites aprendran activitats que es poden fer; processos grupals i educatius; tècniques i recursos d'animació, etc.
Una vegada superat el curs i aprovada la memòria de pràctiques, l'alumnat rebrà un diploma acreditatiu de part de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ-Generalitat Jove).

"Anime totes les persones interessades a apuntar-s'hi perquè es tracta d'una titulació homologada per l'IVAJ que, no només els ajudarà a formar-se, sinó que servirà per a millorar el seu currículum i farà que s'ho passen molt bé. A més, els capacitarà per treballar en activitats educatives i d'oci infantil i juvenil", ha assenyalat la regidora.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 21 de juny i podran fer-se a la pàgina web d'Acció Cultural del País Valencià. Les places són limitades i, com a requisit, cal tindre els setze anys a l'inici de les classes. Pel que fa al preu, apuntar-se costa 120 euros.

Per a més informació, es pot contactar amb el Consell dels Joves de Gandia a les xarxes socials de l'entitat o acudir a la seu durant l'horari d'atenció al públic (9 a 14 hores i de 17 a 21 hores).

Pujar