elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Gandia entrega a la Biblioteca Central 5 exemplars censurats

Compromís per Gandia entrega a la Biblioteca Central 5 exemplars censurats
Compromís per Gandia entrega a la Biblioteca Central 5 exemplars censurats

    Els regidors de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Josep Alandete, Alícia Izquierdo i Ferran Martínez, acompanyats dels secretaris locals de Més Compromís i Iniciativa-Compromís, Rafa Ferrer i Vicent Pellicer, respectivament, han volgut realitzar així visualitzar la protesta davant l’acte que la jutgessa de Castelló va dictar recentment (a petició de l’associació d’extrema dreta Abogados Cristianos), ordenant la retirada dels llibres de temàtica Lgtbi+ que l’Ajuntament de Castelló de la Plana havia cedit als centres educatius de secundària de la ciutat.

    Josep Alandete: “La diversitat en tots els aspectes de la vida es indissociable amb l’existència d’una societat moderna, completa, i una societat que accepte la individualitat de les persones. En eixe sentit, nosaltres hui hem fet una donació a la Biblioteca de Gandia perquè també en l’aspecte afectivo-sexual ha d’haver eixa diversitat. I amb l’actuació judicial que ha hagut estos dies a Castelló evidentment, es va en direcció contraria del que és el que pretén el nostre grup i tota la comunitat moderna del nostre país.”

    Finalment, Compromís ha volgut posar en valor "el gran treball que fan els bibliotecaris i bibliotecàries de la ciutat en favor de la divulgació de la diversitat lgtbi". La xarxa de Biblioteques de Gandia, compta amb una catàleg important de llibres d’aquesta temàtica, que s’hi poden consultar i que es promocionen cada any a propòsit de la celebració oficial de l’Orgull Gandia, iniciat la legislatura passada per la vicealcaldessa i primera regidora de Diversitat, Lorena Milvaques.    

    Pujar