18 d’octubre de 2019 18/10/19

Els comerciants del Centre Històric trauen les botigues al carrer dos dies

Els comerciants del Centre Històric trauen les botigues al carrer dos dies - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els comerciants del Centre Històric trauen les botigues al carrer dos dies - (foto 2)

  La regidora de Polítiques Econòmiques, Alicia Izquierdo, ha comparegut hui en roda de premsa junt Pedro Izquierdo i Gemma García, president i responsable de comunicació, respectivament, de la cooperativa Centre Històric Comercial de Gandia, per a presentar una nova edició de "botigues al carrer".

  Els comerciants associats trauen una vegada més els seus productes al carrer buscant una aproximació als seus clients. "Traiem les botigues al carrer per a poder liquidar i oferir descomptes en les peces de temporada" ha comentat Gemma García.
  La novetat d'enguany és l'ampliació a dos dies, divendres i dissabte, a causa de l'èxit d'edicions passades i facilitant les compres a les persones que no poden realitzar-les durant el cap de setmana.

  Pedro Izquierdo ha comentat que "és una campanya de liquidació, però també serveix perquè els clients que s'acosten als nostres comerços vegen els productes de la nova temporada". Així mateix, ha mostrat la seua satisfacció per l'èxit que està tenint la cooperativa, que des de Nadal compta amb 25 socis nous. "Hi ha nous comerços en la zona que han vingut per a quedar-se i cada vegada hi ha menys locals buits en el Centre Històric".

  Finalment, Alicia Izquierdo, ha recordat que l'Ajuntament col·labora oferint dues hores d'estacionament gratuït en l'aparcament del Centre Històric. A més, els comerciants associats disposen de tiquets per a l'aparcament de la plaça del Prado que oferiran gratuïtament als seus clients en cas de necessitat.

  ocultar
  Els comerciants del Centre Històric trauen les botigues al carrer dos dies
  Pujar