elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les festes del barri de Marxuquera

Comencen les festes del barri de Marxuquera

    El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto; juntament amb la Presidenta de la Comissió de Festes, Rosa Mestre; i la Lotera de la mateixa, Reme Mestre, han presentat la programació de les festes patronals de Marxuquera, que se celebraren des del dimecres 14 fins al dissabte 20 d'agost en honor a la Mare de Déu del Mondúver.

    Ja fa dos anys que Marxuquera no celebrava les seues festes patronals a causa de l'incendi forestal que va patir l'agost passat, per la qual cosa, segons Prieto, “enguany havien de ‘comboiarse’ per a celebrar moltes coses”. 

    La nova programació de les festes recupera tradicions i incorpora diferents novetats. Rosa Mestre ha explicat que: “hem volgut fer canvis; per exemple abans es feia la cavalcada a la vesprada i ara és al matí. D'altra banda, el ‘correfocs’ en la plaça de l'Ermita feia molts anys que no es realitzava i el ‘Color Party’ és el principal acte que incorporem en aquesta edició”.

    Prieto ha conclòs convidant a la gent a que “vinga a les festes, faça despesa, que és important, i gaudir del barri de Marxuquera, que sempre ha sigut una referència en festes”.

    Pujar