6 de juliol de 2020 6/7/20

Comença el curs en l’escola d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika

Comença el curs en l’escola  d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika - (foto 1)
  • L’entitat ‘grogueta’ aplica una metodologia basada en el joc que fuig de l’especialització prematura

  • Les inscripcions continuen obertes

MÉS FOTOS
Comença el curs en l’escola  d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika - (foto 2)
Comença el curs en l’escola  d’atletisme i triatló del Club d’Atletisme Safor Teika - (foto 3)

El Club d’Atletisme Safor Teika va començar este dilluns el curs en la seua escola d’atletisme i triatló, en la pista de Gandia. La nova temporada acabarà en el mes de maig o al juny, segons els grups.

Estos són “piponets” (nascuts en 2015-16), prebenjamins (2013-2014), benjamins (2011-2012), alevins (2009-10), infantils (2007-08) i cadets d’iniciació (2005-06). A més, hi ha un grup d’adults (pares), que també entrena a les vesprades, i una secció de triatló, orientada sobretot a aquells que vulguen iniciar-se en esta modalitat esportiva.

El grup de tecnificació (nascuts a partir de 2006 fins a adults) està dirigit a aquells cadets o absoluts que busquen una especialització o millora en les diferents disciplines de l'atletisme: velocitat, salts, llançaments, migfons, fons o marxa.

D’altra banda, esta serà la sisena temporada en què xiquets amb autisme d’entre 6 i 19 anys practiquen atletisme gràcies a un conveni entre el club, l’associació Astea Safor i la Fundació Mira’m.

El club aplica una metodologia que fuig de l’especialització prematura, amb jocs aplicats a l’atletisme, i tot això fomentat l’esperit d’equip. Les tarifes de l’escola van des dels 100 euros anuals, i es pot provar gratis durant dues setmanes. El preu inclou dues samarretes d’entrenament. Als atletes que tramiten la llicència de competició se’ls regala el xandall i l’equipació.

Les inscripcions continuen obertes. Els interessats poden passar per l’oficina del club, situada a l’avinguda del Grau, número 40, de dilluns a divendres de 17.30 h a 19.30 hores. La matrícula també es pot formalitzar per internet a la pàgina ‘web’ del club. Les places són limitades.

Pujar