elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament

La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament
  • Se senten “indefensos” perquè la Direcció General de Patrimoni encara no s'ha pronunciat sobre aquest tema

MÉS FOTOS
La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament - (foto 2)
La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament - (foto 3)
La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament - (foto 4)
La Col·legiata de Gandia exigeix una resposta per a poder posar publicitat en la façana i explotar-la econòmicament - (foto 5)

Han passat més de tres mesos des que la Col·legiata de Gandia va presentar el projecte per a l'obtenció d'un benefici econòmic a través de la inserció de publicitat en bastides i una estructura fixa en la façana.

Tot això es faria mentre duren les obres de rehabilitació de l'edifici religiós.

Els beneficis que pogueren traure amb la inclusió de publicitat anirien destinats a la Fundació de la Col·legiata per a sufragar la restauració urgent que precisa l'edificació.

Fins al moment, la Direcció General de Patrimoni no ha donat cap resposta, per la qual cosa la Col·legiata considera que es troba en una situació de “indefensió” i requereix la resposta de la Direcció General de Patrimoni per a emprendre les reclamacions que es consideren oportunes concorde sempre a dret.

L'objectiu, encara que no siga habitual en els edificis religiosos, és aconseguir beneficis econòmics a través d'instal·lar publicitat en la façana, fins i tot aprofitant les bastides de les obres com a plataforma de rendibilitat.

La necessitat de recaptar diners no és un altre que continuar restaurant la Col·legiata i habilitar-la al complet perquè es trobe en plenes condicions.

Pujar