Castellano

El Club d'Atletisme Safor Delikia Sport va estar present en la marató de París

MÉS FOTOS
    El Club d'Atletisme Safor Delikia Sport va estar present en la marató de París - (foto 2)

Els atletes populars del Club d'Atletisme Safor Delikia Sport Fernando Moncho i Lauren Barrios van aprofitar el pont de Sant Vicent per participar en la marató de París, que travessa el cor de la ciutat del Sena i acaba en l'Arc del Triomf. La prova es va celebrar diumenge i va comptar amb 41.891 participants. Fernando Moncho va completar el recorregut en un temps de 4 hores, 3 minuts i 47 segons; i Lauren Barrios la va acabar en 4 hores, 58 minuts i 33 segons.

Per la seua banda, nou corredors rodaren diumenge a la II Marxa Cicloturista ALE Cycling Gandia, una prova de caràcter no competitiu de 131 km i un desnivell acumulat positiu de 1.850 metres. Foren José Antonio Gómez (4:21:14), Ino Moreno (4:21:16), Sergio Chova (4:39:59), Marc Faus (4:40:08), Fernando Rocher (04:40:09 ), Anatoliy Gryshchenko (4:40:07), David Martínez (4:44:00), Joaquín Cremades (5:18:07) i Silvia Valero, amb un crono de 4:40:08.

Dissabte, huit corredors van optar per la III Volta a Peu a Benitatxell, quarta prova puntuable del 22 Circuit de la Marina, sobre una distància de 9,2 km: Rafa Tarrasó (42:52), Salvador Moral (44:55), Ricardo Esteve (46:24), Maria Boscà (46:08), Rafa Tavallo (46:12), Amparo Villar (46:14), Teresa Poquet (55:26) i Tono Boscà (01:00:12).